Nedeea Românilor de Pretutindeni la Valea lui Liman

nedeea valea liman

Primăria Comunei Tomeşti, Casa de Cultură şi Consiliul Judeţean Timiş prin Centrul de Cultură şi Artă organizează în zilele de 1-2 august ediţia cu numărul 43 a tradiţionalei sărbători „Nedeea Românilor de Pretutindeni” de la Valea lui Liman.

Ca în fiecare an, ziua de sâmbătă este dedicată tinerilor, când pe platoul din vecinătatea complexului turistic va fi organizată o discotecă.

Duminică, de la ora 11, va începe spectacolul folcloric. Manifestarea reuneşte renumiţi interpreţi de muzică populară şi ansambluri folclorice, printre care Ansamblul Profesionist „Banatul” din Timişoara, „Doina Bihorului” din Gyula – Ungaria,”Dubaşii” şi „Căluşarii” din Tomeşti şi „Iablanca” din Serbia.

„Printre invitaţi se numără interpreţii Adrian Stanca, Raluca şi Oana Stanca, Dumitru Teleagă, Cristian Fodor, Ovidiu Olar, Milena Ţăran, Ciprian Pop şi Georgiana Necşa”, a declarat Loredana Bândariu, din cadrul C.C.A.T, care se ocupă de buna desfăşurare a evenimentului.

Spectacolul va fi prezentat de interpreta Felicia Stoian, cunoscută realizatoare de emisiuni folclorice, care alături de Liliana Laichici, directorul Centrului de Cultură, ar putea urca pe scenă pentru a încânta asistenţa cu îndrăgitele lor cântece, conform redesteptarea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *