Nebunia de la granițe continuă: Aproape 100.000 de oameni au trecut prin vămi, în doar 24 de ore

aglomeratie nadlac

Continuă nebunia la granițele României, de mai bine de o lună. Poliția de Frontieră a anunțat că aproape 96.000 de oameni au tranzitat duminică punctele de trecere a graniței, cei mai mulți dintre ei pe sensul de intrare în țară, conform Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, punctele de frontieră au fost tranzitate duminică de aproximativ 95.900 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 28.600 mijloace de transport. Pe sensul de intrare au fost aproximativ 56.200 persoane cu 16.200 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 39.700 persoane cu 12.400 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria, prin cele 11 puncte de trecere, a fost tranzitată de aproximativ 35.900 de persoane şi 13.600 de mijloace de transport, din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 23.900 de persoane cu 8.200 mijloace de transport.

„Poliția de frontiera lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, în prezent traficul derulându-se cu operativitate fără a se înregistra timpi de aşteptare. În continuare recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evităm apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nebunia de la granițe continuă: Aproape 100.000 de oameni au trecut prin vămi, în doar 24 de ore

  1. De unde dracu scoateți cifrele astea,băi ziariști de carton făcuți la apelul bocancilor ???? Suntem câteva miliarde de locuitori în țară și noi nu știm ????

Lasă un răspuns