Ne deranjează! Plăci de marmură legate cu sârmă, pe Aleea Personalităţilor, la Timişoara

aleea personalitatilor

În Parcul Central din Timișoara, de la reabilitarea căruia nu s-a împlinit încă un an, o parte a statuilor de pe Aleea Personalităților este gata să se facă bucăți. Situația ne-a fost sesizată de N.N., cititor al cotidianului „Renașterea Bănățeană”.

Putem observa unele plăci de marmură prinse cu sârmă, ca să nu cadă în iarbă, precum și altele gata-gata să se desprindă. Dacă autoritățile competente, adică municipalitatea, s-ar putea ocupa de acest aspect, n-ar fi rău să se grăbească, altfel va fi prea târziu.

Vă reamintim că „Renaşterea bănăţeană” a inaugurat rubrica „Ne deranjează!”. Cetăţenii Timişoarei şi ai celorlalte localităţi timişene, dar şi cei ai judeţelor limitrofe (Caraş-Severin, Hunedoara şi Arad – aria de difuzare a ziarului) ne pot semnala aspecte supărătoare din viaţa cotidiană.

Sesizările – constând în câteva rânduri şi cel mult trei imagini concludente – trebuie trimise pe adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea Pentru rubrica „Ne deranjează!”.

Redacţia îşi rezervă dreptul de a selecta şi publica, în ziarul tipărit şi în ediţia online, doar informaţiile pe care le consideră de interes, păstrând confidenţialitatea sursei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns