Ne deranjează: Deșertificarea Timișoarei

copaci 1 2

Un cititor al cotidianului „Renașterea bănățeană” a tras, ieri, un semnal de alarmă referitor la tăierea inexplicabilă a unor copaci din zona Stadion, semnal argumentat și de imagini. „Bună ziua. Încă o zi tristă din colecția “deșertificării Timișoarei”.

CITEȘTE ȘI: Val de procese în instanţe: românii contestă măsurile de carantină şi izolare

Operațiune-fulger de tăiere a unor plopi superbi, sănătoși, care îmbogățeau peisajul zonei Stadion prin frumusețea lor. Dar se pare că deranjează pe cineva și s-a hotărât tăierea lor. Puteau să fie cosmetizați, nu decimați. Nu puneau în pericol simulacrul de bază sportivă de lângă, așa cum nu au făcut-o ani în șir. Vă trimit două poze. Una cum arăta înainte ca drujbele să intre în acțiune și o poză cu ce a mai rămas după, adică… nimic. Cred că vor tăia toți plopii din jur, că doar nu avem nevoie de umbră și aer curat.

copaci 2 1

Culmea este că antrenamentele se desfășoară la umbra copacilor restanți. Acești copaci erau bineveniți ca filtru de oxigen pentru această zonă având în vedere că în imediata vecinătate este fabrica de detergenți care ne intoxică zilnic cu ”aromele” sale. Trăiască Primăria Timișoarei, cea mai “verde” instituție din ultimii ani! P.S. Au fost tăiați sistematic și plopii de lângă Bulevardul Sudului, porțiunea dinspre Heaven-Podeanu. Cred că se vede din poză ce “frumos” arată. De unde atâta ură față de copaci? N-am să înțeleg niciodată. Poate aveau COVID, că și-așa numai despre asta se discută în presă într-un mod exhaustiv”, arată cititorul publicației noastre în mesajul său.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ne deranjează: Deșertificarea Timișoarei

  1. Soluția e simplă și la îndemîna noastră ! Este ștampiluța aia mică pe care scrie VOTAT și se va folosi în septembrie !Singura șansă a copacilor care au mai rămas în picioare în Timișoara este să ne mobilizăm și să scăpăm orașul de năpasta prăvălită asupra noastră, asasinul copacilor, trubadurul ratat dar vopsit, Pinochio de la Bocsig ! Mobilizați-vă și convingeți pe cei nehotărîți să meargă la vot și să voteze cu oricine altcineva în afară de Robu care e mai nociv pentru orașul nostru decît epidemia de ciumă car a trecut pe aici și care a lăsat în urmă niște monumente interesante nu ca furnicarul dement !

Lasă un răspuns