Ne-au „tradus”! Funcţie importantă şi salariu URIAŞ pentru fostul soţ al Liei Olguţa Vasilescu

În timp ce toată lumea era concentrată pe formarea noului Guvern, în Comisiile de Buget Finanțe s-a votat noua conducere a Autorității de Supraveghere Financiară, informează stiripesurse.ro

Deputatul social-democrat Leonardo Badea a fost validat luni de Comisiile parlamentare de buget, finanţe şi bănci în funcţia de preşedinte al ASF. Badea este preşedinte al Comisiei de buget din Camera Deputaţilor. El îl va înlocui pe Mişu Negriţoiu care a fost revocat din funcţie de Parlament în data de 11 mai.

Comisiile de buget, finanţe şi bănci l-au validat, de asemenea, pe Ovidiu Răzvan Wlassopol pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al ASF, membru executiv.

Wlassopol este fostul soț al Liei Olguța Vasilescu, ministrul demisionar al Muncii și unul dintre cei mai importanți lideri PSD. Cei doi au împreună un copil, dar au divorțat în anul 2016, după 14 ani de căsnicie.

Potrivit stiripesurse.ro, în calitate de prim-vicepreședinte ASF, Ovidiu Wlassopol va încasa un salariu uriaș. Anul trecut, un prim-vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, a încasat 735.040 de lei, echivalentul unui venit lunar de 61.250 de lei (13.800 euro).

Foto: evz.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns