Ne-am calificat în Grupele Principale ale EHF EURO 2022. Macedonia de Nord – România 23-31

Ne-am calificat în Grupele Principale ale EHF EURO 2022. Macedonia de Nord - România 23-31

Ne-am calificat în Grupele Principale ale EHF EURO 2022. Macedonia de Nord – România 23-31

România a câștigat clar meciul cu Macedonia de Nord, scor 31-23 (13-12), în Arena SC Boris Trajkovski din Skopje, în Grupa C, și s-a calificat în Grupele Principale de la EHF EURO 2022, conform digi24.ro.

Prima victorie a tricolorelor de la acest turneu final s-a datorat prestației portăriței Daciana Hosu, aleasă MVP-ul meciului, dar și datorită Cristinei Neagu, autoare a 10 goluri.

Fetele noastre, care veneau după eşecuri cu Olanda (28-29) şi Franţa (21-35), au reuşit să obţină calificarea în faza următoare, printr-o victorie conturată în repriza secundă.

România s-a aflat la cârma jocului şi în prima parte, în care gazdele nu au reuşit să conducă niciun moment, dar au egalat în câteva rânduri. România a avut în min. 21 prima oară un avantaj de trei goluri, 11-8, dar la pauză diferenţa a fost de doar un gol (13-12).

CITEȘTE ȘI: Timișoara e din nou prioritate în investițiile de infrastructură sportivă! Pași importanți pentru Sala Polivalentă

În actul secund, echipa antrenată de Florentin Pera a reuşit desprinderea pe tabelă, după o serie de intervenţii remarcabile ale portarului Daciana Hosu (cea mai bună jucătoare a meciului), completate de atacuri fructificate de Cristina Neagu & co. În min. 41 s-a înregistrat pentru prima oară o diferenţă de cinci goluri în favoarea României, 22-17, ecartul final fiind de opt goluri, 31-23.

Video pe digisport.ro

Captură digisport.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *