Narcis Bobic, candidatul Pro România la Primăria Buziaș: “Este momentul să vorbim despre nevoile oamenilor”

bobic 15 iulie

-Domnule Bobic, sunteți consilier județean PSD, dar ați ales să faceți pasul spre Pro România. Ce v-a determinat să luați această decizie?

Plecarea mea la Pro România nu a fost o alegere, ci a venit ca o consecință a acțiunilor celor care conduc PSD și care, consider eu, s-au abătut de la scopul real al politicii, adică de a fi în folosul oamenilor. Fiind un partid de stânga, PSD s-a abătut totuși de la principiile social-democrației și a ales să dezvolte tot felul de înțelegeri și parteneriate care au ca scop promovarea și consolidarea pozițiilor sociale pe care unii le ocupă. Am plecat la Pro România, un partid tânăr ai cărui membri au dovedit într-un timp foarte scurt că au soluții pentru români și că au o viziune corectă despre ceea ce înseamnă politica.

– De ce ați optat pentru candidatura la Primăria Buziaș?

Am ales să candidez pentru că trăiesc și îmi desfășor activitatea la Buziaș și cunosc foarte bine problemele comunității. Din dubla calitate de consilier județean și cetățean, am observat o indiferență a actualei administrații față de lucruri importante care țin până la urmă de dezvoltarea comunității, cum ar fi Spitalul Orășenesc, drumurile, atragerea de investitori, asigurarea utilităților de bază în satele aparținătoare, Bacova și Silagiu, pe scurt indiferență față de tot ceea ce înseamnă dezvoltarea Buziașului. Eu cred sincer că buzieșenii, bacovenii și silagenii merită mult mai mult decât amăgiri cu proiecte grandioase de zeci de milioane de euro și strategii pe următorii 30 de ani care vor rămâne doar niște hârtii nesemnificative. E momentul să vorbim despre lucruri realizabile, despre adevăratele nevoi ale oamenilor și nu despre unele care nu au nicio legătură cu realitatea. Se vorbește despre aquapark-uri de zeci de milioane, dar ne rupem mașinile pe drumuri, despre investiții de milioane de euro în parcul din localitate, dar în realitate oricine riscă să fie sfâșiat de haite de câini, străzile se inundă la fiecare ploaie mai serioasă… Acestea sunt problemele reale pentru care actuala administrație pare să nu aibă soluții.

– Care ar fi planul dumneavoastră pentru Buziaș?

Mi-aș dori să redăm împreună, cu toții, strălucirea Buziașului de odinioară. Sunt lucruri elementare care trebuiau rezolvate în ultimii 20 de ani și nu s-a reușit: șosele asfaltate, apă, canal, gaz în Bacova și Silagiu, refacerea corectă a sistemului de canalizare în Buziaș, salubrizarea orașului, redeschiderea Spitalului Orășenesc, susținerea sistemului de învățământ… Sunt multe lucruri care trebuie puse pe un făgaș normal, iar toate proiectele mele au ca scop redarea demnității tuturor locuitorilor Buziașului și a localităților ce aparțin de Buziaș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *