Mulţumiri adresate medicului timişorean Jenel Pătraşcu. A salvat piciorul unui miner căzut de la 22 de metri

Mulţumiri adresate medicului timişorean Jenel Pătraşcu. A salvat piciorul unui miner căzut de la 22 de metri

Mulţumiri adresate medicului timişorean Jenel Pătraşcu. A salvat piciorul unui miner accidentat

Un bărbat a fost grav rănit la mina Vulcan, duminică, și, în cursul nopții de duminică, a fost operat la Timișoara. Medicii încearcă să îi salveze piciorul. Omul a căzut de la o înălțime mare, în timp ce lucra pe un plan înclinat. ITM spune că verificările sunt în curs.

Angajatul de la mina Vulcan a căzut duminică de la aproximativ 22 de metri înălțime, de pe un suitor și, potrivit celor din administrația Complexului Energetic Hunedoara, a fost transferat la Timișoara. Acolo a fost operat și medicii încearcă să îi salveze piciorul.

„A fost inițial transportat la Spitalul din Petroșani, unde i-au fost acordate primele îngrijiri, după care acesta a fost transportat la spitalul din Timișoara cu elicopterul și în cursul serii de duminică a fost operat. Am înțeles că operația s-a încheiat în jurul orei 1,30, luni dimineața. Pacientul este stabil și sperăm ca lucrurile să fie bune pentru el, acum”, a declarat Cristian Roșu, administratorul special de la CEH.

Nu este primul angajat de la minele din Valea Jiului care este salvat acolo, după ce se accidentează în subteran. Sindicaliștii spun că sunt nu mai puțin de 12 astfel de cazuri în ultima perioadă.

„Aș vrea să îi mulțumesc domnului profesor doctor Jenel Marian Pătrașcu, șeful Clinicii 2 Ortopedie din cadrul Spitalului Judetean Timișoara, care s-a ocupat de pacient și a intervenit chirurgical noaptea trecută, după ce a ajuns la Timișoara. Este bine, este în post-operator, sub oservație și stabil. Este un nou ajutor pe care ni-l dă profesorul Pătrașcu pe zona accidentelor de muncă, până acum dânsul ocupându-se de peste 12 oameni accidentați mai grav sau mai puțin grav la locurile de muncă din Valea Jiului”, a adăugat și Darius Cîmpean, președintele Sindicatului Muntele, conform cronicavj.ro.

CITEŞTE ŞI: Negociatori pentru viaţă

Imediat după produce­rea accidentului, inspectorii ITM Hunedoara au mers la mină și, alături de responsabilii cu securitatea în muncă de la această unitate minieră, au demarat o anchetă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *