Motociclist oprit cu focuri de armă, după o urmărire ca-n filme

În data de 21.08.2019, în jurul orei 22:20, un agent de poliție care efectua (împreună cu un poliţist local) activităţi de patrulare pe raza localităţii Simeria a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unei motociclete care se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918, din Simeria.

Tânărul aflat pe motocicletă nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului, motiv pentru care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, folosind semnalele acustice şi luminoase. După aproximativ 10 kilometri de urmărire în trafic, (pe DJ 107A și DJ 107, între satul Uroi și satul Chimindia), tânărul şi-a abandonat motocicleta şi a continuat să fugă pe un câmp.

După somaţia legală şi efectuarea unui foc de avertisment în plan vertical, agentul de poliţie a reuşit să îl prindă şi să îl încătuşeze pe tânăr.

După imobilizarea conducătorului motocicletei, poliţiştii au stabilit că acesta este un tânăr de 26 de ani, din orașul Simeria, iar în urma verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar motocicleta nu figurează ca fiind înmatriculată (motocicleta avea montată o plăcuţă cu un număr de înmatriculare provizoriu ce este atribuit unui autoturism).

În acest caz, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare, a informat IPJ Hunedoara.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.