Motoare de barcă, confiscate de poliţiştii de frontieră la Cenad

Motoare de barcă, confiscate de poliţiştii de frontieră la Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara au descoperit două motoare de barcă, în valoare de 5.000 de euro, pe care un cetăţean român a încercat să le introducă ilegal în ţară cu scopul de a le comercializa.

În data de 04.02.2020, în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de intrare în ţară, călătorind ca pasager într-un autoturism marca BMW, cetăţeanul român T.I., în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Dolj.

La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul autoturismului, două motoare de barcă marca Yamaha, pentru care tânărul nu avea documente de provenienţă.

Bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că a cumpărat produsele din Franţa, cu scopul de a le comercializa pe teritoriul României.

Motoarele, în valoare de aproximativ 5.000 de euro ambele, au fost ridicate în vederea confiscării de poliţiştii de frontieră, iar bărbatul din judeţul Dolj a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *