Moș Ştefan, în vârstă de 102 ani, a murit într-un accident în vestul ţării

mos stefan

Moş Ştefan, ciobanul în vârstă de 102 ani din Vâlcele, județul Hunedoara, a murit într-un accident. Ștefan Gros era cunoscut drept cel mai vârstnic angajat cu carte de muncă din România.

Accidentul s-a produs la o stână din județul Arad, unde Moș Ștefan se afla pentru a-și ajuta fiul. Ciobanul în vârstă de 102 ani a fost lovit de un tractor. Cel care conducea tractorul nu l-a văzut și a dat cu spatele, lovindu-l pe bătrân, spun martorii.

”Am aflat aseară, de la Ctitorul Schitului Straja, o veste tristă, nea Ștefan a murit, a trecut din lumea aceasta. Nu pentru că era bătrân, deși avea 102 ani, nici pentru că era bolnav, în această perioadă a îmbolnăvirilor de tot felul, ci dintr-un accident stupid. Am înțeles că un tractor de la stână, undeva prin jud. Arad, unde în ultimul timp îl ajuta pe fiul dânsului la oi, a dat cu spatele peste dumnealui fără să îl observe. Acolo i-a fost scris să moară”, a scris într-o postare pe Facebook și Starețul de la Schitul Straja, Dimitrie Ivașco.

În ciuda vârstei înaintate, Moș Ștefan era foarte activ. În octombrie 2019 spunea că se simte bine și că e sigur că va trăi cel puțin cât bunicul său, adică 107 ani. Atunci, avea și un sfat pentru români: „Să se gândească la Dumnezeu! El ne-a creat, el ne ia!”…

Sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns