Moș Crăciun bogat pentru micuții dintr-o comună timișeană

Moș Crăciun bogat pentru micuții dintr-o comună timișeană

Membrii Asociației PAX Timișoara s-au substituit lui Moș Crăciun și în acest an pentru copiii beneficiari ai serviciilor Centrului de zi pentru copii cu dizabilități din Lenauheim.

Prin grija președintelui acestuia, prof. univ. dr. Ioan Petroman și a președintelui executiv Marius Pintilie, fiecare copil care frecventează serviciile Centrului de zi a primit câte o geacă de iarnă și dulciuri. De asemenea, prof. univ. dr. Aurel Bold a adus celor mici câte un set de igienă orală.

Centrul de zi Lenauheim a mai primit, din partea PAX Timișoara, suma de 5.000 de lei, cu titlu de donație, de Moș Crăciun.

”Le mulțumesc, pe această cale, membrilor Asociației PAX Timișoara pentru că și-au îndreptat pașii și faptele bune către comuna Lenauheim, respectiv către Centrul de zi de aici care funcționează în parteneriat cu Primăria Lenauheim. Cred cu tărie că împreună putem schimba lumea în bine, putem crește, putem oferi șansa la o viață mai bună.

CITEȘTE ȘI: Proteste în Germania și în alte state europene împotriva restricțiilor și vaccinării obligatorii

Prin fapte bune, oricare ar fi ele, toți putem fi niște eroi pentru cei din jurul nostru. Indiferent că plantezi un copac, că donezi sânge, că oferi un pachet cu mâncare unui nevoiaș sau poate chiar adopți un animal, toate aceste acțiuni se numesc fapte bune și ele ne fac să fim mai împliniți sufletește, mai responsabili față de societate și, cel mai important, este că ne fac să fim cu adevărat oameni”, a spus Ilie Suciu, primarul comunei Lenauheim.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns