Mopediști trași pe dreapta! I-au dat de gol camerele video instalate la tunelul de pe strada Jiul

În ultimele zece zile, camerele video instalate la tunelul de pe strada Jiul care iese în Bulevardul Republicii au surprins 17 conducători de mopede care au folosit această rută, deși este interzis. Toate persoanele au fost identificate și amendate.

”Atragem din nou atenția conducătorilor de motociclete și mopeduri că în zonă sunt instalate indicatoare rutiere care le interzic pătrunderea prin pasaj deoarece cetățenii au reclamat în mai multe rânduri că, din cauza faptului că acesta este închis, în interior aerul devine irespirabil”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Amenzile pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 290 și 435 de lei și două puncte de penalizare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Mopediști trași pe dreapta! I-au dat de gol camerele video instalate la tunelul de pe strada Jiul

  1. Masina, scuterul si smartfonul sunt doar niște proteze inteligente folosite de persoane ajunse la capacitatea maxima a forțelor si inteligentei proprii în scopul de a-si depăși condiția, valorile, cunoștințele și capacitățile naturale, unii pentru a-si satisface niște capricii legate de frustrațiile copilăriei. Deși furnizează un complement de forța și inteligenta acestea nu ajuta protezatii sa devina mai inteligenți sau mai civilizați. Din contra, poate un pic mai perverși în relațiile cu semenii si lumea civilizata.
    Ce legatura au toate astea cu fapta prezentata in articol? Nimic mai simplu: nea Ghiță tocmai pentru ca se stie dotat cu smartfon si scuter se crede mai inteligent decât oricine si într-un acces de egoism si perversitate, știind ca este interzis sa intri prin tunelul pietonal, încalcă dreptul pietonilor de a folosi tunelul in condiții de siguranța. Civilizat? Nicio clipa. El se pune deasupra tuturor pentru ca ceilalți oameni nu sunt decât niște fraieri, el fiind cel mai dastept!

Lasă un răspuns