Monstrul din vest. Un bărbat de 45 de ani a încercat să violeze o tânără de 18 ani. Fata a scăpat ajutată de câţiva trecători

Un bărbat în vârstă de 45 ani din judeţul Arad a fost arestat preventiv la solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea care îl anchetează pentru tâlhărie şi tentativă de viol. Arădeanul Iulian Marian Chivu a încercat să violeze o tânără de 18 ani, în Oradea.

Cumplitul incident s-a produs vineri seara, în jurul orei 21.30, potrivit unui comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa.

Victima, o tânără în vârstă de 18 ani din Ciumeghiu, se deplasa pe terasamentul căii ferate, în proximitatea pasarelei care face trecerea dinspre strada Pescăruşului înspre strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Oradea, când a fost atacată de Chivu, care a încercat să o dezbrace şi să o violeze.

Bărbatul a fost întrerupt de trei trecători, care au intervenit la strigătele de ajutor ale victimei, mergând să o ajute şi sunând totodată la Poliţie. Agresorul însă a fugit, luând şi poşeta tinerei.

Arădeanul a fost prins de poliţişti după aproximativ 10 minute de la comiterea faptei, în imediata apropiere, pe strada Pescăruşului din Oradea.

Poliţiştii au recuperat şi geanta tinerei, iar Chivu a fost reţinut în aceeaşi zi şi prezentat la Judecătoria Oradea, unde pe numele lui a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

 

(foto: generic, sursa: oradesibiu.ro)

 

bihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns