Monica Anisie: Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu

monica anisie 1

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, spune că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său, pentru că ”orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală”, iar „toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii”. „Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni?”, se întreabă Anisie.

Cu câteva zile înainte de începerea anului școlar, Monica Anisie le răspunde pe Facebook celor care au criticat-o pentru incertitudinea în care începe școala și pentru întârzierea cu care au fost stabilite și comunicate măsurile dispuse de autorităţi.

Mesajul postat pe Facebook de ministrul Educației:

„Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu!

Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de greșeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții! Aștept soluții, dacă au!

Faptul că mă opresc și vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, ( ceea ce nu ma caracterizează) iarăși nu e bine! Orice aș face nu e bine! Și cine spune asta? Cei fără de greșeală!
Fiindcă sunt sinceră, nu e bine!

Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni?

Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!

Mi-e dor de sinceritatea și bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac și voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinții lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că #VaFiBine!”, scrie hotnews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Monica Anisie: Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu

  1. ” Nu este nimeni fara de gresala „.dar locul dumitale nu este in fruntea Ministerului Educatiei si Cercetarii! Sunteti nevinovata ,si la propriu si la figurat Vinovatia apartine celor care v-au protapit acolo; nu sunterti singura .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *