Momentul în care o fetiţă de doi ani „zboară” într-o curbă, din maşina aflată în mers (Video)

fetita cazuta din masina

Imaginile şocante arată momentul în care o fetiţă de doi ani a fost aruncată dintr-un vehicul în mișcare, în timp ce încă rămăsese lipită în scaunul special de mașină.

Incidentul îngrozitor a fost surprins de camerele de pe bordul unei maşini aflate în spate.
Copilul neajutorat fost aruncat din maşină, în timpul unei curbe şi a aterizat în mijlocul drumului, în Mankato, Minnesota.

Chad Cheddar Mock a postat videoclipul pe reţelele sociale la scurt timp după ce s-a întâmplat incidentul, exprimându-şi şocul pe care l-a avut când s-a trezit cu fetiţa în faţa maşinii lui.

El a descris ceea ce s-a întâmplat ca fiind de necrezut, spunând că toți cei implicați erau „foarte norocoși” că fetiţa a scăpat nevătămată.

„Dacă nu s-ar întâmpla în fața mea, n-aș fi crezut niciodată” a spus tânărul. „Copilul a fost bine. Părinții s-au întors. Paramedicii și poliția au verificat și copilul. Foarte mult noroc.”

În imagini fetița poate fi văzută căzând din ușa din spatele maşinii, pe partea stângă, în timp ce mașina îşi continuă drumul.
Fetiţa de doi ani poartă o haină roz și șosete gri. Într-o secundă uşa maşinii se deschide şi scaunul zboară în mijlocul drumului.

Mai multe persoane au oprit şi s-aua sigurat că fetiţa este în siguranţă, în timp ce Chad poate fi observat încercând să atragă atenţia părinţilor de incident, pentru a se întoarce.

Conform Unilad, poliția declarat că fetiţa a fost bine fixată în scaunul special auto, dar scaunul în sine nu a fost fixat corect în interiorul mașinii. Nu se știe însă cum a reușit să se deschidă ușa mașinii.

Mama fetei a revenit la locul accidentului după 20 de minute, când și-a dat seama că fiica și scaunul de mașină lipseau de pe bancheta din spate.

Poliția a cerut Biroului Procuraturii Blue Earth County să ia în considerare o anchetă pentru neglijenţă asupra copilului, pe numele mamei, pentru faptul că nu a fixat corespunzător scaunul şi nici nu a realizat prea curând că fetiţa ei lipseşte.

Din fericire, fetiţa a fost protejată de scaun şi nu a suferit nicio zgârietură, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Momentul în care o fetiţă de doi ani „zboară” într-o curbă, din maşina aflată în mers (Video)

  1. „Mama idiotilor e mereu gravida” zice o vorba. Sa nu legi scaunul copilului ca lumea se mai intampla, e o greseala, prostia e sa nu-ti dai seama ca s-a deschis usa (masinile moderne au avertizor sonor) si sa nu simti ca intra aer rece (e gheata langa borduri) si zgomot de afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *