Modificările la Codul Penal au trecut şi de Camera Deputaţilor/ Opoziţia: E doliu pentru democraţie / Iordache: Veţi ataca la CCR, dar asta nu vă dă dreptate

camera deputatilor

Proiectul pe modificările Codului Penal este dezbătut pe articole, miercuri, în Camera Deputaţilor, ultima cameră înainte de promulgare, urmând ca votul final să aibă loc în aceeaşi zi după prânz. Comisia specială pentru legile Justiţiei a adoptat, marţi, raport de admitere la modificările aduse Codului penal, cu 12 voturi ”pentru”, şapte împotrivă şi două abţineri.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul care aduce modificări la Codul penal, cu 167 de voturi pentru 97 împotrivă, 19 abţineri, în calitate de for decizional, după ce marţi iniţiativa a trecut de Senat.

13.36 Pambuccian, către un ales USR: Niciodată să nu mai ameninţaţi grupul acesta în vreun fel

Varujan Pambuccian, liderul Grupului Minorităţilor, a avut o ieşire nervoasă de la tribuna Camerei Deputaţilor, după ce Tudor Benga de la USR i-a transmis că dacă modificările Codului Penal trec cu ajutorul minorităţilor, vor fi acuzaţi că se vând, Pambuccian afirmând că nu permite aşa ceva.
Tudor Benga: Dacă această oroare a Codului penal va trece cu votul minorităţilor, vor veni oameni să spună nu vă vindeţi pe 30 de arginţi.

Varujan Pambuccian: Niciodată să nu mai faceţi aşa ceva. Puteţi convinge un om ca mine, care nu a votat codurile să le voteze pentru tocmai ce aţi făcut adineauri. Niciodată să nu mai încercaţi să ameninţaţi grupul acesta în vreun fel. Sper că nu mai e nevoie să intervin vreodată pe tema asta. Faptul că există grupuri mari şi grupuri mici, nu înseamnă că grupurile mici trebuie să fie ameninţate.

Revenit la tribună să spună că nu a ameninţat pe nimeni, Benga a avut parte de o nouă replică din partea liderului minorităţilor.

Varujan Pambuccian: A mai făcut cineva aşa ceva şi i-a părut rău, credeţi-mă. Nu cred că e bine să insistaţi. Eroarea e umană, a persista nu e înţelept, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns