Modificare în trafic, în zona conexiunii DN 59 Timișoara – Moravița cu DJ 593 Timișoara – Peciu Nou

Programul de întruniri la primării pentru finalizarea exproprierilor la centura Timișoara Sud

D.R.D.P. Timișoara informează că, începând cu data de 08.07.2021, se schimbă modul de acces pentru participanții la trafic care circulă în zona conexiunii DN 59 Timișoara – Moravița cu DJ 593, Timișoara – Peciu Nou. În acest punct, antreprenorul proiectului variantei de ocolire Timișoara Sud amenajează un nod rutier și un pasaj peste drumul național, iar pentru continuarea lucrărilor la acest obiectiv de infrastructură sunt necesare restricții de circulație.

Astfel, participanții la trafic care circulă pe DJ 593 dinspre Peciu Nou și vor să se deplaseze către Timișoara pe DN 59, trebuie să vireze la dreapta spre comuna Șag și să folosească sensul giratoriu nou realizat ca punct de întoarcere spre Timișoara. Pentru participanții la trafic care circulă dinspre Moravița și vor să intre pe DJ 593 către Peciu Nou, se va folosi ca punct de întoarcere sensul giratoriu de la zona industrială (Auchan).

Pentru că intersecția amintită este un punct periculos din punctul de vedere al accidentelor de circulație, antreprenorul lucrării de la varianta de ocolire Timișoara Sud, Tirrena Scavi, va monta parapete de beton tip New Jersey, sistemele fiind semnalizate conform cu legislația în vigoare.

Măsurile de circulație se instituie cu aprobarea administratorului drumului – D.R.D.P. Timișoara – și cu avizul Serviciului Rutier al I.P.J. Timiș. Rugăm participanții la trafic să respecte semnificația indicatoarelor rutiere temporare pentru a evita incidentele nedorite.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *