Modernizare de străzi într-o comună timișeană

jebel 12

Modernizare de străzi într-o comună timișeană.

Situată pe magistrala europeană ce leagă Timișoara de orașul sârbesc Vârșeț, localitatea Jebel cunoaște din plin, de multe generații binefacerile – dar și neajunsurile – traficului rutier major.

CITEȘTE ȘI: Val agresiv de viroze și gripă! Lista medicamentelor pentru copii și adulți – antitermice, antiinflamatoare și antivirale – care se găsesc în farmacii 

Deloc surprinzător, deci, faptul că administrația locală a fost preocupată de îmbunătățirea condițiilor de circulație, doleanțele localnicilor găsindu-și, din fericire, un răspuns pozitiv în accesarea unei importante finanțări guvernamentale, prin programul național de investiții ”Anghel Saligny”.

Astfel, pentru modernizarea unei părți importante a rețelei de drumuri de interes local din comuna Jebel a fost stabilit un grant de finanțare de 11,65 milioane de lei (inclusiv TVA), din care bugetul local va asigura o cotă de aproape 643 de mii de lei.

Lungimea rețelei stradale care urmează a fi modernizate se ridică la puțin peste șapte kilometri, lucrările avute în vedere acoperind amenajarea terasamentelor, turnarea straturilor de fundație și de bază, respectiv, a îmbrăcăminții asfaltice, precum și o serie de lucrări accesorii din categoria podețelor de acces.

Aproximativ 1,1 milioane de lei vor fi alocați pentru proiectare și asistență tehnică, investiția propriu-zisă beneficiind de o cotă de circa 9,8 milioane de lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *