Mobilă şi amenajări la oferte speciale, la CRAFT

Una dintre atracţiile comerciale ale sfârşitului de săptămână este, fără îndoială, evenimentul expoziţional Universul Casei Tale & Expo Mobila, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.

Este vorba despre ediţia de primăvară a consacratei expoziţii naționale specializate în mobilier, amenajări interioare și exterioare.

Manifestarea aduce în faţa publicului aproape 30 de firme, în bună parte fiind vorba despre producători, alături de distribuitori şi reprezentanţe ale unor companii internaţionale, care întâmpină atât publicul larg, cât şi profesioniştii din branşă, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

Cei interesaţi au la dispoziţie, în cadrul Universul Casei Tale & Expo Mobila, o serie de reduceri de preţuri, dar şi posibilitatea de a negocia diverrse achiziţii de bucătării, dormitoare, paturi, saltele, canapele, mese, scaune, fotolii, livinguri mobilate complet, accesorii, decorațiuni şi alte piese destinate locuinței și biroului. Programul de vizitare. Intrarea este liberă.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns