Mobilă la preț de producător, în expoziție la Timișoara

Expo Mobila 1

Timișoara va găzdui în iulie prima ediție de anul acesta a Expo Mobila, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș. Expoziția cu vânzare va avea loc în perioada 16 – 19 iulie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

CITEȘTE ȘI: Accident terbil pe o șosea din Banat, oameni răniți. Foto

Manifestarea reunește producători și distribuitori români, precum și reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina atât publicul larg, cât şi pe cel profesionist, cu o gamă largă de mobilier și accesorii, incluzând sisteme inteligente din industria mobilei. Se vor putea achiziționa, pe loc sau la comandă, la preț de producător, bucătării, livinguri, camere pentru copii și tineret, dormitoare, paturi, saltele, canapele, mese, scaune, fotolii, uși de interior, birouri, biblioteci, accesorii și decorațiuni, mobilier de grădină, într-un cuvânt, toate tipurile de mobilă destinate locuinței și biroului.

Programul de vizitare va fi de joi până sâmbătă între orele 10 și 20, iar duminică, între orele 10 și 18. Intrarea publicului va fi liberă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns