Mitropolitul Banatului îi sfătuiește pe oameni să se consulte cu medicii în legătură cu vaccinarea anti-COVID: “Nădăjduim că știința și credința vor birui”

ÎPS Ioan, la ceas aniversar. Mitropolitul Banatului împlinește duminică, 14 noiembrie, 70 de ani

Fiecare cetățean ar trebui să se consulte cu medicul specialist sau cu cel de familie, înainte de a lua decizia de a se vaccina împotriva virusului SARS-CoV-2, este de părere mitropolitul Banatului.

“Să meargă să se consulte cu un medic specialist, un medic de familie care cunosc foarte bine ce înseamnă un vaccin și cred că lumea, după ce va fi bine informată, după ce va vedea primele valuri de injectări care se vor face în țară și că vor avea rezultate, numărul celor care vor solicita să fie vaccinați va crește.

La început o să pornească destul de greu pentru că vin tot felul de informații și dintr-o parte și din alta, lumea este puțin derutată, dar nădăjduim că până la urmă știința și credința vor birui ca să putem învinge această pandemie care face atâtea necazuri în țara noastră”, spune Înalt Prea Sfinția Sa, Ioan, Mitropolitul Banatului.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Mitropolitul Banatului îi sfătuiește pe oameni să se consulte cu medicii în legătură cu vaccinarea anti-COVID: “Nădăjduim că știința și credința vor birui”

    1. Poporul este garantul dreptei credinte! Noi nu vom asculta de voi, ierarhii ecumenisti care ati semnat documentele sinodului talharesc din Creta, de vreme ce ati incalcat fagaduinta ca drept sa invatati cuvantul Adevardului! … In loc sa aparati dreapta credinta ortodoxa, ati calcat in picioare invataturile Sfintilor Parinti care prin cele 7 Sfinte Sinoade au aparat-o de erezii si schisme, patimind si rabdand pentru Adevar. … Iar voi acum ati ajuns sa slujiti statului, adica sistemului, rau invatand poporul. … Insa nadajduim in Dumnezeu ca sa va lumineze si sa va intoarceti la dreapta credinta, inainte de a fi prea tarziu.

  1. Stiinta si Credinta nu au facut casa buna vreodata. Stiinta a incercat tot timpul sa combata valorile credintei. De ce s-ar indrepta acum spre o unificare a valorilor. Nicio sansa!

Lasă un răspuns