Mirela e de negăsit de trei zile. Mama o caută disperată

mirela gherca

În data de 08.11.2019, polițiștii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 18 ani, GHERCĂ MIRELA GABRIELA (foto), la data de 08.11.2019, în jurul orei 7, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

La data plecării voluntare, tânăra din Lupeni era îmbrăcată cu o geacă de fâş de culoare roșie, pantaloni lungi de culoare maro, în picioare purta o pereche de ghete maro şi avea asupra sa un ghiozdan de culoare roz (în care avea rechizite școlare).

Semnalmente: înălțime 1,55 m., greutate cca. 55 kg., constituție atletică, păr șaten (de la jumătate vopsit albastru), ochi căprui.

CITEŞTE ŞI: Rezultatele oficiale la alegerile prezidențiale

„Tânăra a mai plecat voluntar de acasă în primăvara anului 2019, însă a fost găsită pe raza municipiului Lupeni.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări tinerei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celei în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”,  a informat IPJ Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns