Minune într-o biserică din România. O icoană a Maicii Domnului a început să lăcrimeze

Minune într-o biserică ortodoxă dintr-o comună din Alba. O icoană reprezentând-o pe Fecioara Maria cu Pruncul Iisus, aflată în biserica ortodoxă din comuna Cricău, a început să lăcrimeze. Potrivit unor surse din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, este vorba despre o icoană bizantină relativ nouă.

Minunea a fost observată prima dată la începutul postului Sfintei Marii. Preotul din Cricău a confirmat, pentru alba24.ro, fenomenul, dar a adăugat că nu doreşte să facă declaraţii despre subiect. Credincioșii din sat sunt extrem de marcați de minune, iar icoana a fost dusă şi la sediul Arhiepiscopiei otodoxe de Alba Iulia.

”Din punctul nostru de vedere, teologic, acest tip de fenomen este o minune. Aceste minuni sunt foarte foarte rare. Trebuie să treacă puţin timp, să vedem cum evoluează evenimentele, apoi ne putem pronunţa. A fost adusă şi la noi. Trebuie văzută şi o să fiţi uimit.

Icoana a fost a unui băiat de la Seminar, originar din Cricău. Acesta a cumpărat icoana şi s-a rugat la ea. Prima dată s-a manifestat la el, apoi a dus-o preoţilor din Cricău”, a declarat secretarul eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, Eugen Bărăian, conform antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Minune într-o biserică din România. O icoană a Maicii Domnului a început să lăcrimeze

Lasă un răspuns