Minune într-o biserică din România. O icoană a Maicii Domnului a început să lăcrimeze

Minune într-o biserică ortodoxă dintr-o comună din Alba. O icoană reprezentând-o pe Fecioara Maria cu Pruncul Iisus, aflată în biserica ortodoxă din comuna Cricău, a început să lăcrimeze. Potrivit unor surse din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, este vorba despre o icoană bizantină relativ nouă.

Minunea a fost observată prima dată la începutul postului Sfintei Marii. Preotul din Cricău a confirmat, pentru alba24.ro, fenomenul, dar a adăugat că nu doreşte să facă declaraţii despre subiect. Credincioșii din sat sunt extrem de marcați de minune, iar icoana a fost dusă şi la sediul Arhiepiscopiei otodoxe de Alba Iulia.

”Din punctul nostru de vedere, teologic, acest tip de fenomen este o minune. Aceste minuni sunt foarte foarte rare. Trebuie să treacă puţin timp, să vedem cum evoluează evenimentele, apoi ne putem pronunţa. A fost adusă şi la noi. Trebuie văzută şi o să fiţi uimit.

Icoana a fost a unui băiat de la Seminar, originar din Cricău. Acesta a cumpărat icoana şi s-a rugat la ea. Prima dată s-a manifestat la el, apoi a dus-o preoţilor din Cricău”, a declarat secretarul eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, Eugen Bărăian, conform antena3.ro.

1 Comments
Pop Ionel 21 august 2020
Din păcate este semn rău.