Minor dat dispărut. Dacă îl vedeţi, sunaţi urgent la 112!

moldovan alexandru sebastian

În data de 17.08.2019, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de către personalul Centrului de Plasament Orăștie despre faptul că minorul MOLDOVAN ALEXANDRU SEBASTIAN (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar din centrul de plasament în jurul orei 20:30 şi nu a mai revenit.

În urma sesizării, au fost alertate patrulele de poliție, care au efectuat verificări pe raza Municipiului Orăștie şi a localităţilor limitrofe, în zona benzinăriilor şi a stațiilor mijloacelor de transport în comun, cercetările fiind extinse pe raza altor localităţi, unde sunt informaţii că ar putea fi minorul.

La data plecării din centru, minorul era îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, tricou de culoare albă și încălţăminte (adidași) de culoare albastră.

Minorul a mai plecat voluntar din Centrul de Plasament Orăștie în mai multe rânduri, atât în anul 2018 cât și în anul 2019 (de fiecare dată acesta fiind identificat de poliţişti pe raza municipiului Hunedoara).

Poliţiştii continuă activităţile în vederea identificării minorului, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Sursa text şi foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *