Miniştrii din Guvernul Ciucă au fost chemaţi la raport în şedinţa coaliţiei. Florin Cîţu vrea să facă remanieri

Miniştrii din Guvernul Ciucă au fost chemaţi la raport în şedinţa coaliţiei. Florin Cîţu vrea să facă remanieri

Coaliţia de guvernare face prima evaluare a miniştrilor, la patru luni de la preluarea guvernării. Rând pe rând miniştrii vin în faţa liderilor coaliţiei cu propria evaluare. Această procedură vine în contextul în care Florin Cîţu anunţa săptămâna trecută că ar vrea schimbarea unor miniştri de care nu este mulţumit.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, declara la finalul săptămânii trecute, conform unor surse news.ro, că se gândeşte la o discuţie serioasă despre o remaniere guvernamentală, în perioada următoare. Astăzi este deja programată o şedinţă-maraton a coaliţiei de guvernare, în care miniştrii au fost chemaţi pe rând pentru a fi evaluaţi.

CITEȘTE ȘI: Soția unuia dintre cei mai bogați ucraineni și fost ministru, descoperită la graniță cu valize pline cu bani

PNL este, potrivit sondajelor recente, pe o creştere, astfel că preşedintele PNL consideră că este un moment bun pentru a promova oameni buni şi noi în Guvern. Recent, liderul PNL afirma că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă înseamnă 30 miliarde de euro pentru economia României, iar cei care nu pot face reformele prevăzute în acest plan, să spună acum, pentru a fi găsiţi „oameni capabili”. ”PNRR înseamnă 30 miliarde de euro pentru economia României. Nu există nicio scuză pentru nimeni. Aceşti bani trebuie să ajungă la români. Cine nu poate să facă reformele prevăzute în PNRR să spună acum. Şi găsim oameni capabili”, spunea Cîţu, într-un mesaj pe Facebook.

Conform surselor news.ro, vor fi discuţii cu toţi miniştrii, dar pe rând, timp de 30 de minute cu fiecare, au mai spus sursele citate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns