Ministerul Finanțelor recunoaște că a plătit doar 60% din salariile bugetarilor și dă vina pe probleme la sistemele informatice. ”Avem fonduri necesare pentru plata tuturor salariilor”

Ministerul Finanțelor recunoaște că a plătit doar 60% din salariile bugetarilor și dă vina pe probleme la sistemele informatice. ”Avem fonduri necesare pentru plata tuturor salariilor”

Ministerul Finanțelor recunoaște că a plătit doar 60% din salariile bugetarilor și dă vina pe probleme la sistemele informatice. ”Avem fonduri necesare pentru plata tuturor salariilor”.

Ministerul Finanțelor recunoaște într-un comunicat de presă că nu a plătit toate salariile bugetarilor la timp, așa cum a anunțat Economedia în premieră vineri seară.

Ministerul Finanțelor anunță sâmbătă că a plătit doar 60% din salarii și susține că întârzierea e provocată de probleme la sistemele informatice.

Ministerul condus de Adrian Câciu (PSD) arată că are fondurile necesare pentru plata tuturor salariilor, iar banii vor fi virați luni, 16 mai.

Angajați din mai multe instituții de stat nu și-au primit salariile vineri. Surse guvernamentale de la nivel înalt au confirmat această situație pentru Economedia, dar susțin că restul plăților vor fi făcute luni. „Azi trebuia să intre banii la mai multe instituții publice, inclusiv la noi. Nu au intrat. Trezoreria nu a alimentat conturile la băncile comerciale. Nu s-a mai întâmplat așa ceva niciodată”, a spus o sursă pentru Economedia.

Ministerul Finanțelor dă, însă, asigurări că dispune de fondurile bugetare necesare pentru plata tuturor drepturilor salariale din sistemul bugetar.

g4media


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *