Militar american, electrocutat în Vama Curtici. S-a urcat pe un tren…

tehnica militara

Un militar american a ajuns în stare critică la Spitalul Județean Arad, după ce s-a electrocutat. Soldatul s-ar fi urcat pe un tren care transporta tehnica militară, în timp ce garnitura staționa în Vama Curtici, la ieșirea din țară, după un exercițiu NATO.

În urma căderii de la înălțime, americanul a suferit și o lovitură puternică la cap. Soldatul este intubat, starea sa fiind stabilă. Militarul are arsuri de gradul doi pe 80 la sută din corp.

Citeşte şi: Bănăţenii stabiliţi în străinătate, mai aproape de casă!

Prim-procurorul Parchetului Militar Timişoara, Radu Ilina, a declarat: „Nu se cunosc împrejurările exacte ale electrocutării sale, sunt întreprinse însă cercetări foarte atente pentru a se stabili motivul şi condiţiile în care militarul american s-a deplasat până la nivelul ultimului vagon al trenului. A fost depistat de către un militar român aflat în serviciul de pază şi supraveghere a acestui convoi şi într-un timp foarte scurt i s-au acordat toate îngrijirile necesare”.

Militarul, în vârstă de 31 de ani, a fost iniţial  internat la Secția Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean Arad şi transportat în scut timp la un spital din Germania, cu un avion care a decolat de pe Aeroportul Internațional Timișoara.

Sursa: stiripesurse.ro

Foto arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Militar american, electrocutat în Vama Curtici. S-a urcat pe un tren…

Lasă un răspuns