Mii de locuitori ai Timișoarei rămân fără apă caldă

Avarie majoră la Colterm! Mii de timişoreni rămân fără apă caldă, de astăzi şi până mâine seară

Mii de locuitori ai Timișoarei rămân fără apă caldă

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum în data de 09.08.2022, de la ora 08ºº până la ora 18ºº, la PT Romanilor, 10, 10A, 10B, 10C, 10D, Torac, și de la ora 08ºº la ora 16ºº, la PT7C.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: P-ța Romanilor, Gh. Marinescu, Ep. J. Nischbach, I.L. Caragiale, 3 August 1919, A. Șaguna, Baba Dochia, Emilia Lungu Puhallo, Moise Nicoară, Titu Maiorescu, Ștefan cel Mare, Barbu Ștefănescu de la Vrancea, Iorgovici, Șt. O. Iosif, Soarelui, I. Mihalache, Cr. I. Neculce, Lunei, Timocului, Ion Creangă, P. Ispirescu, Bitolia, Torac, C.D. Loga, Bv. M. Eminescu, Gh. Andrașiu, Michelangelo, Ac. Alex. Borza, G. Enescu.

CITEȘTE ȘI: Un viceprimar a murit în timpul unei vacanţe în Grecia. A făcut infarct în faţa soţiei şi a copiilor

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *