Mihai Tudose: 60% dintre români îşi doresc comasarea alegerilor

Mihai Tudose: 60% dintre români îşi doresc comasarea alegerilor

Mihai Tudose: 60% dintre români îşi doresc comasarea alegerilor

Liderii coaliţiei de guvernare PSD – PNL, preşedinţii Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, anunţă, astăzi, de la ora 19,00, decizia în privinţa organizării alegerilor din acest an, conform stirileprotv.ro.

În cursul zilei vor avea loc şedinţe separate ale celor două partide pentru a aproba strategia, au anunţat, dimineață, reprezentanţii PNL şi PSD Rareş Bogdan şi Mihai Tudose.

O şedinţă a coaliţiei de guvernare pe tema stabilirii calendarului alegerilor şi a unei eventuale comasări a avut loc, miercuri dimineaţă, la Palatul Victoria.

„Ne-am întâlnit, am avut o discuţie foarte serioasă, aprofundată, începând cu ora 8,00, şi am convenit cu toţii să mergem în faţa partidelor noastre pentru a discuta atât principiile, cât şi un proiect important, dar cu siguranţă veţi afla lucruri pe parcursul zilei de astăzi”, a precizat liberalul Rareş Bogdan, potrivit Agerpres.

Tudose: 60% dintre români îşi doresc comasarea alegerilor

Social-democratul Mihai Tudose a afirmat că, potrivit unei cercetări sociologice, 60% dintre români îşi doresc comasarea alegerilor, fără să facă însă mai multe precizări pe acest subiect.

„Vă dăm în premieră faptul că mai mult de 60% din români doresc comasarea şi o majoritate chiar mai mare îşi doreşte o continuitate a guvernării, o stabilitate şi o coerenţă la guvernare”, a susţinut Tudose.

El a completat că „după ce s-a întâmplat în ultimii ani în România este clar că lumea s-a săturat de schimbări bruşte, de schimbări de guvern, de schimbări de politică internă şi externă, mai ales”.

CITEȘTE ȘI: Tânărul înecat în Bega provenea din Republica Moldova, era student la Timişoara şi avea 19 ani…

„Trebuie să avem în vedere, şi astăzi s-a discutat intens şi pe această temă, şi ceea ce se întâmplă în Europa, în ţările importante partenere, precum şi construcţiile politice la nivel de Parlament European, de Comisie Europeană.

Adică, nu putem să fim defazaţi complet faţă de aceste lucruri. Şi atunci, decizia, cum v-a spus domnul Rareş Bogdan, a celor două partide a fost ca astăzi la ora 16.00 să avem structuri de conducere simultan, să vedem ce spun colegii noştri despre strategia pe care noi am convenit să le-o propunem. Nu mă întrebaţi care este, că trebuie să afle colegii noştri de la noi, nu de la dumneavoastră, din respect pentru colegii noştri”, a declarat Tudose.

Cei doi reprezentanţi ai partidelor de la guvernare nu au dorit să dea detalii în acest sens, menţionând că mai întâi trebuie să fie discuţii cu colegii de partid.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Mihai Tudose: 60% dintre români îşi doresc comasarea alegerilor

  1. du-te ma tudose. da’ tare. fix asta-i preocupa pe cetateni, comasarea, ca in rest n-au vreo problema. adica daca democratia e moarta si in vest, nu se poate sa fim noi defazati, nuuuu, noi tre sa fim in faza si sa instauram psdnl-ul ca partid unic. da’ asa, de dragul stabilitatii, am putea sa amanam alegerie vreo 5-10 ani, nu? sau sa renuntam complet la alegeri, negociaza partidele intre ele si cu asta basta!😂🤣😂🤪

    #🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *