Mihai Timofte lasă Timişoara pentru Călăraşi

Mihai Timofte handbal

Mihai Timofte s-a despărţit de Politehnica Timişoara, el dorind să-şi continue activitatea handbalistică la Dunărea Călăraşi. Cinci ani a petrecut pe Bega experimentatul jucător care evoluează pe postul de extremă stânga, în ultimul cucerind medalia de bronz a Ligii Naţionale alături de colegii săi echipaţi în alb-violet.

Tot în ediţia 2015-2016, recent încheiată, Mihai Timofte a fost cel mai bun marcator al grupării pregătite de tehnicianul muntenegrean Pero Milosevici, cu 147 de goluri. El a declarat, la sosirea de la Turda, după partida care a dus Timişoara în Cupa EHF, că este extrem de bucuros pentru reuşita obţinută în tricoul Politehnicii, reuşind să adune, astfel, medalii naţionale de toate culorile.

De-a lungul carierei, Timofte s-a mai clasat pe podium cu echipele Fibrex Săvineşti şi HCM Constanţa. Nu doar bănăţenii au confirmat mutarea, ci şi oficialii clubului Dunărea Călăraşi: „Începând cu data de 1 iulie 2016, Mihai Timofte este jucătorul AHC Dunărea Călăraşi. El joacă pe postul de extremă stânga şi are 147 de goluri marcate pentru Poli Timişoara în ultimul sezon. Bun venit la Călăraşi, împreună să fim mai puternici!”.

 

Prezenţa în Cupa EHF, confirmată

În altă ordine de idei, Politehnica Timişoara a confirmat oficial participarea în sezonul următor al cupelor europene. Printr-o adresă către Federaţia Română de Handbal, care solicitase această confirmare, clubul alb-violet a anunţat că va participa în sezonul 2016-2017 al Cupei EHF „cu obligaţia respectării tuturor cerinţelor EHF şi FRH referitoare la această competiţie”.

Preşedintele secţiei de handbal, Ioan Silviu Doboşi, a precizat următoarele: „Este o dovadă că se doreşte continuarea activităţii, că vrem să facem ceva şi că vom găsi soluţii”. Chiar dacă sezonul oficial intern s-a încheiat deja, handbaliştii timişoreni mai fac antrenamente în această săptămână, după care vor intra în vacanţa estivală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *