Mihai Alexandrescu revine în cărţi pentru un nou titlu

Mihai Alexandrescu automobilism

Campionul naţional în exerciţiu la slalom paralel, competiţie organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, a revenit în lupta pentru cucerirea unui nou titlu.

La Sibiu, în etapa secundă a campionatului, Mihai Alexandrescu, sportiv legitimat la CS Krepelka Motorsport, s-a impus în cadrul clasei 1 după ce a dominat toate manşele de concurs.

El este unul dintre cei mai titraţi piloţi aflaţi în activitate, având în palmares numeroase titluri în posesia cărora a intrat după o activitate sportivă întinsă pe durata a patru decenii.

Începând din acest an, Alexandrescu reprezintă pentru prima dată clubul timişorean de automobilism menţionat, mai luând startul în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă şi în Campionatul Naţional de Super Rally.

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, partenerilor privaţi Mirko Peroni, Dan Lazăr, Cristian Fedor, Leonard Hantig, Frank Van Nunen și Florin Diaconescu, precum şi tuturor celorlalţi colaboratori care sunt alături de noi și ne susţin”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, multiplu campion naţional pe patru roţi şi totodată preşedintele clubului pe care îl reprezintă în acest an titratul Mihai Alexandrescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns