Migranți găsiți ascunși în cutii de plastic, la granița de vest a țării

Migranți găsiți ascunși în cutii de plastic, la granița de vest a țării

Migranți găsiți ascunși în cutii de plastic, la granița de vest a țării.

Dispuși să suporte orice pentru a ajunge într-o țară în care să poată trăi decent.

Este vorba despre 17 migranți din Bangladesh, Nepal, Egipt, Maroc, Eritreea și Pakistan găsiţi ascunşi în cutiile de plastic transportate de un vehicul care avea drept destinație în Franţa.

CITEȘTE ȘI: Termen limită pentru proprietarii de fose septice din Timișoara

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat șaptesprezece cetăţeni de origine afro-asiatică, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-o autoutilitară, cu scopul de a ajunge în diferite state din vestul Europei.

„În data de 18 noiembrie, în jurul orei 00.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean român, aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculate în România.

Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, cutii de plastic pentru o societate comercială din Franța.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiți, în compartimentul destinat mărfurilor, în cutiile transportate, șaptesprezece cetăţeni străini.

Persoanele depistate au fost preluate și transportate la sediul instituţiei pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din diverse state afro-asiatice (Bangladesh, Nepal, Egipt, Maroc, Eritreea și Pakistan), cu vârste cuprinse între 21 și 39 de ani.

Aceştia au intrat legal în țara noastră în baza documentelor personale.

În cauză, colegii noștri efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Poliția de Frontieră.

newsar


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *