Microbuz decapotabil pentru turiştii care vizitează un important oraș din vestul țării. Este dotat cu căști la fiecare scaun, pentru traducere în patru limbi străine

Turiştii care vizitează Oradea au la dispoziţie un microbuz special.

Societatea de transport local a achiziţionat un autovehicul turistic pentru oraş, decapotabil şi fără geamuri laterale, care va putea fi închiriat şi în alte scopuri- nunţi, botezuri, excursii în Băile Felix sau pentru echipele de sportivi câştigătoare.

Microbuzul are o capacitate de 33 de locuri, este dotat cu staţie de amplificare şi cu căşti la fiecare scaun, pentru traducerea în patru limbi străine a ghidajului.

Urmează acum ca municipalitatea să stabilească traseul acestuia, frecvenţa curselor şi costul biletului.

Microbuzul nu este nou, a circulat în jur de 60.000 de km prin Oslo, a precizat directorul OTL, Mircea Pop, care adaugă că autovehiculul a costat 67.000 de euro.

Anul trecut, în Oradea a fost un număr record de turişti: 225.000. Acestora li se adaugă cei care aleg Băile Felix şi Băile 1 Mai.

 

 

www.radiotimisoara.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Microbuz decapotabil pentru turiştii care vizitează un important oraș din vestul țării. Este dotat cu căști la fiecare scaun, pentru traducere în patru limbi străine

  1. Si noi avem la Timisoara 2 sau chiar 4 microbuze electrice.Tot pentru turisti.Acum stationeaza.Dar oricum le-am achizitionat inaintea celor din Oradea.Bravo robu.Ai fost primul primat in aceasta chestie.

Lasă un răspuns