Microbuz cu 9 români răsturnat în Germania, pe autostradă, unul dintre ei e pe moarte

microbuz 2

Un microbuz cu 9 români s-a răsturnat în Germania, pe autostradă, unul dintre ei fiind pe moarte. Şoferul, tot român, a frânat brusc la vietză mare, în spatele unei coloane de pe autostradă, provocând accidentul.

Pe A38, un accident care a implicat o autoutilitară plină cu români a avut loc luni după-amiază, între joncțiunile Eisleben și Querfurt, iar un un bărbat a fost rănit grav.

CITEȘTE ȘI: Percheziţii în Timiş. Fete cu dizabilităţi, puse să se prostitueze

După cum a anunțat poliția, vehiculul în care erau nouă oameni mergea pe banda stângă, către Leipzig. Şoferul microbuzului a fost a fost nevoit să frâneze din cauza traficului. „Acest lucru a făcut să se învârtă de mai multe ori şi să se răstoarne.”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Alexander Junghans, conform observator.tv

Românul rănit grav în accident a trebuit să fie dus la un spital din Sangerhausen. Şoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din România, e cercetat pentru vătămare corporală şi neglijenţă. Rezultatul testului de alcool şi droguri a fost negativ.

Autostrada a fost blocată inițial complet spre Leipzig, ulterior deschizându-se o bandă pentru trafic, cozile fiind de câţiva kilometri.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns