Mici cu E.coli într-un lanţ de hipermarketuri din vestul ţării

S-au descoperit mici cu E.coli într-un lanţ de hipermarketuri din vestul ţării. Cea mai mare parte a lotului a fost însă vândută înainte de rezultatul inspecţiei. Este vorba despre un lot de 6 kilograme de pastă de mici. Acesta provenea de la un producător din judeţul Vâlcea, care este acum controlat de inspectorii sanitar veterinari.

Ovidiu Zvorişteanu, director DSVSA Caraş-Severin, a declarat că „a fost prelevată o cantitate de pastă de mici, buletinul de analiză ne-a confirmat faptul că produsul respectiv era contaminat cu Escherichia Coli, numai că până la venirea buletinului de analiză produsul a fost comercializat. Este vorba despre pastă de mici. Pasta de mici este un aliment pe care nu îl mâncăm crud, îl tratăm termic. Ca urmare a tratării termice, Escherichia Coli este neutralizată”.

Ovidiu Zvorișteanu a evitat să precizeze denumirea lanțului de hipermarketuri, informează Digi24.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Mici cu E.coli într-un lanţ de hipermarketuri din vestul ţării

  1. Articol ? Ce de kko ! Si Zvoristeanu asta e cam dus cu pluta. Daca magazinul ala, respectiv producatorul X fac chestii d-astea, apoi da-le numele ! Public. Daca nu faci asta inseamna ca esti tainuitor.
    Iar voi, mari jurnalisti ! Nu va e un pic macar rusine ?
    Beep !

Lasă un răspuns