Mici cu E.coli într-un lanţ de hipermarketuri din vestul ţării

S-au descoperit mici cu E.coli într-un lanţ de hipermarketuri din vestul ţării. Cea mai mare parte a lotului a fost însă vândută înainte de rezultatul inspecţiei. Este vorba despre un lot de 6 kilograme de pastă de mici. Acesta provenea de la un producător din judeţul Vâlcea, care este acum controlat de inspectorii sanitar veterinari.

Ovidiu Zvorişteanu, director DSVSA Caraş-Severin, a declarat că „a fost prelevată o cantitate de pastă de mici, buletinul de analiză ne-a confirmat faptul că produsul respectiv era contaminat cu Escherichia Coli, numai că până la venirea buletinului de analiză produsul a fost comercializat. Este vorba despre pastă de mici. Pasta de mici este un aliment pe care nu îl mâncăm crud, îl tratăm termic. Ca urmare a tratării termice, Escherichia Coli este neutralizată”.

Ovidiu Zvorișteanu a evitat să precizeze denumirea lanțului de hipermarketuri, informează Digi24.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Mici cu E.coli într-un lanţ de hipermarketuri din vestul ţării

  1. Articol ? Ce de kko ! Si Zvoristeanu asta e cam dus cu pluta. Daca magazinul ala, respectiv producatorul X fac chestii d-astea, apoi da-le numele ! Public. Daca nu faci asta inseamna ca esti tainuitor.
    Iar voi, mari jurnalisti ! Nu va e un pic macar rusine ?
    Beep !

Lasă un răspuns