Meteorologii, un nou avertisment: 42 de grade în Banat, sâmbătă!

Trei zile de caniculă în Timiş!

Valul de căldură se va face tot mai puternic simțit în țară, iar maximele vor ajunge la 40 C vineri și la 42 C sâmbătă, în Banat. Joi au fost 38 de grade în țară, iar în noaptea precedentă au fost multe locuri unde temperatura nu a scăzut sub 20 de grade.

Vineri
Prognoza actualizată recent de ANM arată că vineri maximele vor ajunge la 40 C în Banat și la 39 C în Oltenia și Crișana. Până și în Transilvania vor fi maxime de 37 C (și minime de 31 C).

Sâmbătă
Sâmbătă, maximele pot ajunge la 42 C în Banat și la 41 C în Crișana. Prognoza arată că și în Transilvania pot fi 40 C, la fel și în Oltenia și Muntenia. În Maramureș vor fi maxime de 39 C, iar în Moldova, de 37 C.

Minimele vor fi ridicate, în Crișana și Banat vor fi locuri unde noaptea temperatura nu va scădea sub 25 – 26 de grade. În depresiunile din Transilvania vor fi 10 C noaptea.

Duminică
Și duminică va fi extrem de cald în Muntenia și Oltenia, cu maxime de 41 C, în timp ce în Transilvania va fi un pic mai puțin cald, cu cel mult 35 C. În Maramureș vor fi cel mult 32 C, iar în Crișana, cel mult 35.

Sursa: HotNews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *