Meteorologii au actualizat prognoza. E mai rău decât se credea! Când lovește valul de aer polar țara noastră

aer polar

Oficialii de la Administrația Națională de Meteorologie au schimbat prognoza meteo. Astfel, spun meteorologii, temperaturile ca-n toiul verii vor dispărea peste câteva ore, pentru că vine un val polar peste România.

CITEȘTE ȘI: La Timișoara se reiau deratizarea și dezinsecția. La ce trebuie să fim atenți

Cum nu mai e mult timp până când vremea se înrăutățește, bucurați-vă cât mai mult de Soare pentru că, foarte curând, temperaturile vor scădea în termometre până la 11 grade Celsius în unele zone, în timpul nopții. Mai mult, încet, încet își fac apariția și ploile de toamnă, conform realitatea.net

Potrivit prognozei meteorologice realizate de Severe Weather Europe, estul bătrânului continent Eurova va fi traversat de o masă de aer polar care coboară dinspre nord. Cu alte cuvinte: vremea se va răci considerabil peste noapte, inclusiv în România. De altfel, o racire destul de accentuata a vremii – in unele regiuni ale tarii – a fost deja prognozata si de Autoritatea Nationala de Meteorologie (ANM) .

Nordul și centrul țării, cele mai afectate de schimbarea prognozei meteo, după care vor fi afectate și celelalte regiuni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns