Mesajul postat de unul dintre violatorii fetei din Vaslui

viol vaslui

Unul dintre violatorilor tinerei din judeţul Vaslui a postat pe Facebook un mesaj cu care a reuşit să oripileze pe toată lumea, mai puţin, însă, pe prietenii lui de pe internet.
Deşi fata a fost violată cu sălbăticie, Silviu Burada, aşa cum este trecut pe reţeaua de socializare, nu are vreun regret şi chiar se amuză pe seama situaţiei pe nternet.

„În timp ce o viaţă este distrusă, Silviu Burada ( unul dintre monştri ) stă pe o reţea de socializare şi postează poze cu titlul ” Trecem noi şi peste asta „. Ceea ce e cu adevarăt deplorabil este reacţia apropiaţilor”, a scris Felix Rache peblogul personal.

Şase dintre tinerii vinovaţi au fost aduşi, miercuri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunere de arestare preventivă, cel de-al şaptelea este căutat de poliţişti, deoarece, după comiterea faptelor, a plecat din localitatea de domiciliu.

În opinia tinerilor din Valeni, violul nu există, fiind catalogat doar o partida de “sex surpriză”! “Hai sa sustinem un pic baietii din Valeni!!! Sustinem Reforma: Nu meritam 5 ani pentru 5 minute!!! “Vrem pedeapsa egală cu durata plăcerii” ! ! ! Nu se cheama VIOL, este doar SEX SURPRIZA!”, scrie, pe Facebook, Razvan Rau, unul dintre sustinatorii violatorilor.

spynews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mesajul postat de unul dintre violatorii fetei din Vaslui

  1. Ba nea Silviule Burada,daca te-as intalni m-as transforma in Dr. CIOMU si cred ca stii finalul. Ti-as baga-o pe gat dupa amputare. Pacat de mata ca a fatat un asemenea specimen,pt. ca tu nu esti om,esti o bazdaganie fara creier. Cant te-a fata mata de bucurie te-a aruncat pana in tavan si a uitat sa te mai prinda,pt.ca s-a dus sa bea o vodca. Hai pa nesimititule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *