Mesaje Ro-Alert pentru mai multe localități din județul Timiș: sunt vizate cele cu multe cazuri de coronavirus

ro alert

Având în vedere creșterea cazurilor de infectare în rândul populație cu noul tip de coronavirus, Departamentul pentru Situații de Urgență, prin IGSU, a transmis, astăzi, mesaje preventive, prin intermediul sistemului Ro-Alert.

La nivelul județului Timiș, acestea au fost trimise în localitățile: Buziaș, Făget, Sânnicolau Mare, Belinț, Dudeștii Noi, Dudeștii Vechi, Dumbrăvița, Găvojdia, Ghiroda, Ghizela, Giroc, Moșnița Nouă, Șag, Saravale, Teremia Mare și Valcani.

Textul mesajelor pentru locuitorii acestor localități a fost următorul:

ALERTĂ! În localitatea dvs nivelul de răspândire a COVID-19 este unul ridicat, peste 1,5 la 1.000 de locuitori. Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dvs, sau celor din jur. Purtați corect MASCA, acoperind nasul și gura. Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile. Mențineți IGIENA MÂINILOR, evitați contactul cu suprafețele comune și DEZINFECTAȚI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs să respecte cu strictețe regulile! Respectați H. CJSU TM 39. www.cjsutm.ro. DSU-IGSU-ISUTM

Facem totodată precizarea că în perioada următoare și alte localități din județ vor primi astfel de mesaje preventive în rândul localnicilor din zonele unde sunt înregistrate sau sunt previzionate creșteri ale gradului de infectare.

Măsura transmiterii recomandărilor preventive prin intermediul sistemului Ro-Alert vine in completarea măsurilor dispuse de autorități destinate limitării răspândirii SARS-CoV -2 in rândul populației.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns