Mesaj tranşant de la CJT privind Timişoara-Capitală Culturală Europeană

calin dobra 4

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş a luat o atitudine tranşantă în scandalul iscat în jurul proiectului Timişoara-Capitală Culturală Europeană.

Călin Dobra a declarat că a fost foarte conectat la ceea ce s-a întâmplat zilele trecute, mai ales că instituţia judeţeană este membru în Asociaţia Timişoara-Capitală Culturală Europeană.

„Nu doresc ca acest proiect să fie transformat într-o dispută politică, pentru că asociaţia trebuie să rămână imparţială.

Cred că echipa care a condus asociaţia şi a câştigat competiţia, obţinând titlul cu care ne mândrim, poate să ducă mai departe acest proiect.

Nu este simplu, dar noi avem o răspundere şi vă asigur că toţi colegii mei vor sprijini acest proiect”, a declarat Dobra, transmiţând un mesaj de susţinere a actualei echipe de conducere a asociaţiei.

În acest context, liderul CJT a precizat că 2021 va fi un an de referinţă pentru Timişoara şi judeţul Timiş şi că foarte importantă va fi continuitatea şi după 2021, când trebuie realizate multe alte lucruri importante.

„Lansez un apel către toate partidele politice să nu transforme acest proiect într-o dispută politică”, a încheiat Dobra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Mesaj tranşant de la CJT privind Timişoara-Capitală Culturală Europeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *