MERSUL TRENURILOR. CFR a impus restricţii de viteză din cauza caniculei

tren 3

Canicula dă peste cap mersul trenurilor. CFR a impus restricţii de viteză pe mai multe rute, în jumătatea de sud a țării.

CFR a impus restricţii de viteză trenurilor care circulă pe raza regionalelor Craiova, București, Brașov și Constanţa. Viteza de circulaţie s-a limitat la 70 de kilometri pe oră, pentru cele de călători și la 50 de kilometri pe oră, pentru cele de marfă, astfel că vor ajunge cu întârziere la destinații.

Conducerea companiei recomandă călătorilor ca înainte să plece la drum, să solicite informaţii despre graficul de circulaţie la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară.

romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “MERSUL TRENURILOR. CFR a impus restricţii de viteză din cauza caniculei

  1. Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *