Mercedes făcut praf într-un sens giratoriu din Lugoj

Mercedes accident

Neatenția și neadaptarea vitezei la condițiile de drum au fost cauzele ce au dus vineri, la orele prânzului, la producerea unui accident în sensul giratoriu nefinalizat de pe strada Buziașului, din municipiul Lugoj.

Șoferul a spus că nu a observat la timp scuarul și s-a izbit de bordură, după care a pierdut controlul mașinii și a aterizat peste un copac, rupându-l.

Conducătorul auto nu a suferit răni, nefiind nevoie de intervenția medicilor.

Parcă pagubele serioase suferite de maşină nu erau suficiente, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 630 de lei, pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

redesteptarea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mercedes făcut praf într-un sens giratoriu din Lugoj

 1. iata ce aberatii poate sa scrie un instructor auto pe lugoj online,cu privire la acelasi subiect.Acestia sunt „instructorii”autorizati care pregatesc moartea pe sosele.

  Nicu Dragos · Instructor auto at Instructor auto
  LA TRIBUNAL IN DINTI CU CRIMINALII ASTIA DE LA PRIMARIE!!!!
  OBSTACOL PT OMORAT OAMENI-numai in crierul lor BOLNAV pot concepe ca asta e SENS GIRATORIU.La cat sunt de PROSTI in afara altor nereguli GRAVE nici macar lucruri elementare nu stiu-INDICATORUL DE OCOLIRE „domnilor cu HANDICAP” se monteaza cu sageata la 45° ,nu in dr sau st.de OBLIGARE-lucruri elementare pe care un copil de cl 4 le stie daca citeste ORD.195/2002!!!!

  Like · Reply

  Nicu Dragos · Instructor auto at Instructor auto
  Iacob,in toate sensurile giratorii de pe Mapamond,la patrunderea de pe fiecare artera de circulatie,indiferent cate sunt ele,in fata pe ROTUND se monteaza indicatorul de OCOLIRE OBLIGATORIE,indicand prin sageata in jos la 45 grade ,directia de ocolire.

  Like · Reply · 23 hrs

  Domnilor care eliberati aceste atestate cred ca ar trebui sa luati in serios competenta unor astfel de instructori,care,nu cunosc semnificatia indicatoarelor rutiere si unde se folosesc.Multumesc RenastereaBanateana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *