Mensa caută noi membri în Timișoara

Mensa România organizează sâmbătă, 8 decembrie, o nouă testare în Timișoara, la UPT Electro, sala A109, bulevardul Vasile Pârvan, nr. 2, începând cu ora 11.

Înscrierea se face online la adresa https://mensa-romania.ro/inside/enroll/enrolled/new. Vârsta minimă a participanților este de 11 ani. Data limită pentru înscriere este astăzi, ora 23,59.

CITEȘTE ȘI: Primul semnal care ar putea anunța intrarea într-o nouă criză imobiliară

Sesiunea va fi administrată de un proctor acreditat Mensa și folosește formulare de testare standardizate, elaborate de psihologii organizației. Rezultatele testării sunt recunoscute la nivel internațional.

Testul este de tip „culture fair” (potrivit pentru persoane aparținând tuturor culturilor), bazat exclusiv pe imagini și diagrame. Formularul pentru adulți (cu vârsta de peste 16 ani) conține 45 de întrebări, la care candidatul trebuie să răspundă în 20 de minute.

Cel pentru copii (vârste cuprinse între 11 și 16 ani) are 25 de întrebări, iar timpul alocat răspunsurilor este de 15 minute. Candidații care obțin un rezultat ce îi plasează între cele mai inteligente 2 la sută persoane raportat la totalul populației vor primi o dovadă oficială a eligibilității și vor fi invitați să se înscrie în Mensa România.

Mensa este Organizația oamenilor al căror coeficient de inteligență îi plasează în rândul celor mai inteligenți 2 la sută oameni ai planetei. Mensa are trei scopuri principale declarate: să identifice și să cultive inteligența umană în folosul umanității; să încurajeze cercetarea cu privire la natura, caracteristicile și utilizările inteligenței; să promoveze oportunități intelectuale și sociale stimulante pentru membrii săi.

Apartenența la Mensa este deschisă tuturor persoanelor care au obținut un scor plasat în primele două procente ale populației generale la un test de inteligență aprobat, administrat și supervizat în mod corespunzător. La ora actuală, Mensa România are peste 800 de membri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns