„Memoria locului“, cu artistul Rudolf Kocsis, la Kunsthalle Bega

„Memoria locului“, cu artistul Rudolf Kocsis, la Kunsthalle Bega

„Memoria locului“, cu artistul Rudolf Kocsis, la Kunsthalle Bega

Kunsthalle Bega organizează vineri, la ora 18, evenimentul intitulat „Memoria locului“, o prezentare a artistului Rudolf Kocsis şi un atelier despre memoria personală și colectivă.

Înscrierile se pot face pe https://forms.gle/qrEHhz7Pk6x5tSTB9 „La începutul anilor ‘90, cercetând contextualizarea creațiilor sale în perimetrul satului natal, Rudolf Kocsis tranzitează spre zona conceptuală, inspirat de inventarul casnic al gospodăriei familiei, pe care îl completează cu elemente de mitologie personală.

CITEȘTE ȘI: Primăriile trebuie să aloce cel puţin 30% din buget pentru activităţi sportive pentru copii şi juniori

Preocupările sale artistice, similare cu demersul Ioanei Sisea în instalația «Vremea recoltei», sunt surprinse în seriile de lucrări: «Recuperarea kitschului», «Garderoba bunicului» și «Geanta», prezentate într-un atelier despre memorie personală și memoria obiectului.

Rudolf Kocsis este artist și profesor la Facultatea de Arte şi Design, Universitatea de Vest din Timişoara, unde predă problematica obiectului în sculptură.

Practica este legată de stilistica sculpturii mici și conceptualizarea obiectului în artă.

Proiectul este cofinanțat de Primăria Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara în cadrul programului prioritar «Repere în cultur㻓, anunţă organizatorii


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *