Mega-centrul medical din Timiș intră într-o nouă etapă

Mega-centrul medical din Timiș intră într-o nouă etapă

Mega-centrul medical din Timiș intră într-o nouă etapă

Una dintre cele mai importante investiții din ultimii ani în județul Timiș o reprezintă centrul de recuperare medicală care se va realiza la Lovrin.

Valoarea investiției, de multe milioane de euro, precum și numărul mare al angajaților (peste 300) care vor lucra în această secție a Spitalului Județean Timișoara  (cum figurează în acte) fac ca  anumite proceduri să se deruleze mai greu, însă important este că obiectivul avansează și prinde tot mai mult contur.

CITEȘTE ȘI: Guvernul a publicat ordonanța cu noile măsuri pentru facturi. Prețurile la energie vor fi reglementate timp de un an

Astfel, a fost finalizat studiul de fezabilitate și urmează să se stabilească indicatorii tehnico-economici, care să permită identificarea sursei de finanțare necesară.

După cum spunea Marius Graur, primarul comunei Lovrin, obiectivul s-ar putea realiza  prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), dar există și alte oportunități. Centrul de recuperare medicală de la Lovrin se află în lista de investiții prioritare a Consiliului Județean Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns