Medicul Virgil Musta, veste bună de la Spitalul Victor Babeș Timișoara: „Au fost primele zile în care am avut locuri libere pe secția ATI”

virgil musta 8

Renunțarea la mască, în aer liber, este privită drept lumina de la capătul tunelului și de medicii aflați în prima linie. Șeful secției de boli infecțioase de la Spitalul Victor Babeș Timișoara, Virgil Musta, spune că trebuie, totuși, să fim în continuare prudenți și să ne vacccinăm.

„E binevenită această regulă de relaxare, atâta timp cât nu frecventam locuri aglomerate. Dacă suntem într-o zona aglomerată e bine să avem masca la noi și să ne-o punem cât tranzităm zona respectivă.”, spune medicul Musta.

„Astăzi și ieri au fost primele zile în care spitalul nostru a avut locuri libere pe secția AȚI. De anul trecut noi n-am mai fost într-o situație atât de bună. Foarte multă lume îmi spune că n-o să mă mai recunoască, pentru că s-au obișnuit cu imaginea mea cu masca. Iată că de acum încolo mă pot vedea și fără masca și să ne cunoaștem din nou.” a mai povestit acesta.

 

antena 3


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *