Medicul Virgil Musta face anunţul de care se teme toată lumea: „Trebuie să ne așteptăm la restricționarea unor activități”

virgil musta 2

Medicul Virgil Musta, cel care a reușit cele mai multe vindecări la pacienți cu COVID-19 la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, avertizează că ne putem aștepta la restricționarea unor activități, dacă numărul cazurilor noi de infectare cu coronavirus continuă să crească.

„În ultimele zile numărul de cazuri a crescut de la o sută și ceva pe zi, până la peste 300 de cazuri azi. În momentul în care nu respectăm regulile, există riscul ca pandemia să se reactiveze. Populația trebuie să înțeleagă că pandemia continuă să existe în comunitate și regulile trebuie respectate. De aceea relaxarea se face gradual: dacă ceva nu funcționează, să se poată lua măsuri de corecție”, a trasmis Virgil Musta duminică, la Digi24.

Medicul din Timișoara consideră că se poate lua în calcul inclusiv revenirea la unele măsuri de restricție, dacă acest trend crescător se menține: “Trebuie să ne așteptăm la restricționarea unor activități”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *