Cunoscutul urolog timișorean Viorel Bucuraș, la un pas de moarte

Prof. dr. Viorel Bucuraș, medic-șef al Clinicii de Urologie de la Spitalul Județean Timișoara, a fost la un pas de moarte chiar la locul de muncă, în timp ce făcea o ecografie. Grație colegilor, renumitul doctor a supraviețuit unui stop cardiac.

”Practic, i s-a oprit inima. Astfel de cazuri sunt considerate urgențe majore, respectiv de gradul zero. Dacă nu se intervenea în câteva minute, ar fi fost mort. Fiecare secundă contează. Din fericire, a fost resuscitat și intubat, în prezent aflându-se la Institutul de Boli Cardiovasculare, sub terapie. Starea lui este stabilă și sperăm într-o evoluție favorabilă. Este posibil să fie vorba de o tulburare de ritm cardiac, deoarece la coronarografie nu au fost depistate leziuni de infarct”, a declarat Marius Craina, managerul unității sanitare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Cunoscutul urolog timișorean Viorel Bucuraș, la un pas de moarte

  1. Maimutoiu a primit ce merita. A facut un infarct in timp ce se ‘juca ‘ cu o asistenta. Din cauza asta nu au putu sa-l resusciteze imediat si a ramad leguma. Un obsedat sexual libidinos ce hartuia asistentele si pacientele.

  2. Regret ceea ce i s-a intamplat profesorului Bucuras. Am fost pacientul sau si m-a tratat cu omenie si profesionalism. Sper sa treaca cu bine peste acest moment greu.

Lasă un răspuns