Medicul timișorean Marian Gașpar operează la Sibiu. A fost primit cu brațele deschise

Medicul timișorean Marian Gașpar operează la Sibiu. A fost primit cu brațele deschise

Chirurgul cardiolog Marian Gașpar a fost primit cu brațele deschise la Sibiu, după ce anul trecut în luna septembrie a fost arestat și acuzat că ar fi primit de șase ori șpagă într-o săptămână de la pacienți și aparținători. Acesta a revenit în sala de operații la Spitalul MedLife Polisano din Sibiu, unde s-a anunțat cu mare bucurie cooptarea sa în colectivul medical, conform oradesibiu.ro.

Potrivit infotimisoara.ro. chirurgul cardiolog Marian Gașpar, fostul șef al Secției de Cardiologie de la spitalul de la Pădurea Verde, este cercetat pentru presupusa săvârșire a infracțiunii de luare de mită în formă continuă (6 acte materiale). Acesta ar fi primit de 6 ori șpagă într-o săptămână de la pacienți sau aparținători și ar fi luat sume cuprinse între 100 de euro și 2.000 de euro. Cardiologul a fost arestat în 27 septembrie, în urma unui flagrant.

În momentul de față, Marian Gașpar, se află în libertate sub control judiciar pe o cauțiune de aproximativ 50.000 de lei. Tribunalul Timiș a transmis marți, 21 martie, că inculpatului i s-a refuzat cererea de încetare a controlului judiciar și i s-a interzis în continuare să practice medicina în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, locul unde a fost prins în flagrant când ar fi luat mită, mai transmite sursa citată.

Medicul Gașpar a revenit în sala de operație, în ciuda situației sale legale. Acesta nu va practica medicina la Institutul de Cardiologie Timișoara, ci la Spitalul MedLife Polisano din Sibiu. Unitatea medicală a anunțat pe pagina de Facebook cooptarea în colectivul medical a chirurgul cardiolog Marian Gașpar, începând de joi, 23 martie.

A fost primit cu brațele deschise la Sibiu

Urarea cu care chirurgul a fost primit la Sibiu a strâns numeroase aprecieri și comentarii pozitive, medicul Gașpar fiind numit unul dintre cei mai experimentați medici din România.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Rafila vine la Timişoara! Se semnează contractele pentru finanţarea Institutului Oncologic și Spitalului Municipal Lugoj

„[…] De astăzi, îi urăm BUN VENIT în echipa noastră, domnului Prof. Dr. Marian Gașpar, Medic Primar Chirurgie Cardiovasculară, unul dintre cei mai experimentați medici din România, suntem onorați să-l avem alături de noi. Practica, experiența și cunoștințele acumulate în decursul ultimilor ani, îi aduc domnului doctor următoarele puncte forte […] Domnule doctor, este o onoare să vă avem în echipă!”, au scris reprezentanții MedLife Polisano din Sibiu pe pagina de Facebook, conform oradesibiu.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Medicul timișorean Marian Gașpar operează la Sibiu. A fost primit cu brațele deschise

  1. Exact așa se propagă și încurajează cultura șpăgii de care nu vom scăpa în veci dar se pare că ni se potrivește deci o merităm .

  2. Pentru că au fost blocati utilizatorii care ii avertizau pe sibieni de dl doctor. Între timp, au șters postarea, pentru că „erau prea multe laude”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *